

Grillikassleria ja maailman helpoin tomaattisalaatti
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
Grillaa kasslerlankkua melko kovalla lämmöllä molemmin puolin, kunnes saat pintaan kauniin grillivärin. Nosta lankku grillin yläritilälle kypsymään miedommalla lämmöllä noin 25-30 minuutiksi, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa.
Viipaloi makeat kesätomaatit noin puolen sentin kiekoiksi ja asettele kiekot tarjoiluvadille tai isolle lautaselle. Pirskottele päälle laadukasta oliiviöljyä, sherryetikkaa, sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria. Sekoita kevyesti ja anna hetki maustua huoneenlämmössä.
Viipaloi huolella vetäytynyt kasslerlankku ja tarjoa makoisan tomaattisalaatin kera.