Grillikassleria ja maailman helpoin tomaattisalaatti
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Grillaa kasslerlankkua melko kovalla lämmöllä molemmin puolin, kunnes saat pintaan kauniin grillivärin.
-
Nosta lankku grillin yläritilälle kypsymään miedommalla lämmöllä noin 25-30 minuutiksi, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa.
-
Viipaloi makeat kesätomaatit noin puolen sentin kiekoiksi ja asettele kiekot tarjoiluvadille tai isolle lautaselle.
-
Pirskottele päälle laadukasta oliiviöljyä, sherryetikkaa, sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria. Sekoita kevyesti ja anna hetki maustua huoneenlämmössä.
-
Viipaloi huolella vetäytynyt kasslerlankku ja tarjoa makoisan tomaattisalaatin kera.