Gulassikastike porsaasta

Gulassikastike porsaasta

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista voi paistokasarissa. Lisää joukkoon lihasuikaleet ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla, paprikajauheella ja chilijauheella. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikakuutiot, tomaattipyree, vesi ja hillosipulit. Anna hautua hiljalleen noin 40 minuuttia ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä. Haudutuksen jälkeen sekoita vehnäjauhot desiin vettä ja lisää seos höyryävään liemeen. Anna jauhojen kypsyä 5 - 10 minuuttia miedolla lämmöllä kiehuen. Tarkista maku ja tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa