Gulassikastike porsaasta

Gulassikastike porsaasta

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista voi paistokasarissa. 

  • Lisää joukkoon lihasuikaleet ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla, paprikajauheella ja chilijauheella.

  • Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikakuutiot, tomaattipyree, vesi ja hillosipulit. Anna hautua hiljalleen noin 40 minuuttia ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.

  • Haudutuksen jälkeen sekoita vehnäjauhot desiin vettä ja lisää seos höyryävään liemeen. Anna jauhojen kypsyä 5 - 10 minuuttia miedolla lämmöllä kiehuen. Tarkista maku ja tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Kokeile reseptejä