Gulassikastike porsaasta
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista voi paistokasarissa.
-
Lisää joukkoon lihasuikaleet ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla, paprikajauheella ja chilijauheella.
-
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikakuutiot, tomaattipyree, vesi ja hillosipulit. Anna hautua hiljalleen noin 40 minuuttia ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.
-
Haudutuksen jälkeen sekoita vehnäjauhot desiin vettä ja lisää seos höyryävään liemeen. Anna jauhojen kypsyä 5 - 10 minuuttia miedolla lämmöllä kiehuen. Tarkista maku ja tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.