![HK Viljaporsaan Minuuttisuikaleet Hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/hk/3512-hk-viljaporsaan-minuuttisuikaleet-hunaja-300-g-20240808220422.png?preset=HK.3col.3/2.Max)
![Gulassikastike porsaasta](/globalassets/hk.fi/2.-reseptikuvat-2022/gulassikastike_porsaasta_2_d4s1466-edit_02_01_13.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Gulassikastike porsaasta
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista voi paistokasarissa.
-
Lisää joukkoon lihasuikaleet ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla, paprikajauheella ja chilijauheella.
-
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikakuutiot, tomaattipyree, vesi ja hillosipulit. Anna hautua hiljalleen noin 40 minuuttia ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.
-
Haudutuksen jälkeen sekoita vehnäjauhot desiin vettä ja lisää seos höyryävään liemeen. Anna jauhojen kypsyä 5 - 10 minuuttia miedolla lämmöllä kiehuen. Tarkista maku ja tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.