![HK Aitonakki ™ Perinteinen](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/hk/aito-nakki/5105-hk-aitonakki-perinteinen-360-g-20241122134147.png?preset=HK.3col.3/2.Max)
![Halloweenin muumionakit](/globalassets/hk.fi/2.-reseptikuvat-2022/hk_halloween_nakki_01640.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Halloweenin muumionakit
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kauli lehtitaikinalevyt jauhotetulla alustalla hieman ohkaisemmiksi. Leikkaa taikinasta veitsellä tai pizzaleikkurilla puolen sentin levyisiä nauhoja.
-
Pyörittele nauhat nakkien ympärille, kuten muumioilla. Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa. Voitele nakkimuumioiden taikinat munalla.
-
Kuumenna uuni 180-asteiseksi. Aseta muumiot uunipellille ja paista noin 12 minuuttia, kunnes lehtitaikina on kauniisti paistunut.
-
Tee muumionakeille silmät tuorejuustosta ja pikkuruiseksi leikatusta oliivista. Roiski lautaselle sriracha-ketsuppia ja asettele muumiot roiskeiden päälle. Tarjoa.