

Hampurilainen jalapenomajoneesilla
Valmistusohje
-
Valmista pikkelöidyt sipulit ja kurkut edellisenä päivänä.
Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi veneiksi. Sekoita kaikki ainekset ja anna marinoitua vähintään yön yli. -
Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta muut ainekset ja jäähdytä. Kaada liemi kylmänä kurkkujen päälle ja anna marinoitua yön yli.
-
Valmista seuraavaksi hampurilaispihvit. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja muotoile neljäksi muhkeaksi tai kuudeksi hieman pienemmäksi hampurilaispihviksi.
-
Grillaa pihvien paksuudesta riippuen 3-5 minuuttia per puoli. Lisää juustot jauhelihapihvien päälle paiston loppuvaiheessa. Paahda hampurilaissämpylät grillissä.
-
Leikkaa sydänsalaatit pitkittäin puoliksi. Valele öljyllä ja grillaa noin 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
-
Valmista jalapenomajoneesi hampurilaiselle. Halkaise jalapeno ja chili, poista chileistä siemenet. Hienonna chilit pieneksi kuutioksi. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua.
-
Kokoa hampurilaiset haluamassasi järjestyksessä ja tarjoile grillatun sydänsalaatin kanssa.