Hawaijinleike
Valmistusohje
-
Valmista ensin maustevoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun. Laita voi pakastimeen kovettumaan.
-
Nuiji pihvejä hieman ohuemmiksi ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Vatkaa munat lautasella. Mittaa vehnäjauhot ja korppujauhot eri lautasille. Sekoita korppujauhoihin mausteet. Kääntele leike ensin vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
-
Kuumenna reilu määrä öljyä paistinpannulla ja ruskista leikkeet molemmin puolin, pari minuuttia per puoli. Öljyä saa olla pannulla niin, että leikkeet uppoavat puoliksi siihen. Vaihtoehtoisesti leikkeet voi myös täysin syväpaistaa rasvakeittimessä. Ripsauta lopuksi vielä hieman suolaa kypsille leikkeille ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Pidä leikkeet kuumina.
-
Ruskista ananasviipaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi.
-
Paista ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla.
-
Tarjoa possuleikkeet ananaksen, maustevoin ja rapeiden ranskalaisten kera.