![HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari Porsaan rosvofilee](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/hk/5412-hk-helsingin-kauppiaiden-leipabaari-porsaan-rosvofilee-180-g-20231031072756.png?preset=HK.3col.3/2.Max)
![Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich](/globalassets/emmi/finland/hk/hk-kotisivut/hk.fi-reseptikuvat/hk-leipabaari-paahtopaisti-reuben-sandwich-08043--20240627044931.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich
Valmistusohje
-
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi. Lisää pannulle hapankaali ja paista hetki niin, että enin neste on haihtunut pois.
-
Lisää pannulle kerma ja Dijon-sinappi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes kerma on lähes kokonaan muhentunut kaaliin.
-
Voitele leipien ulkopinnat voilla. Voitele sisäpinnat Russian dressingillä ja raasta voidelluille pinnoille emmentaalia. Lusikoi pohjille hapankaalia. Lado päälle kasa paahtopaistia ja käännä kannet päälle. Paina leipiä hieman kasaan.
-
Paahda leipiä pannulla keskilämmöllä noin viisi minuuttia välillä käännellen niin, että täyte lämpenee ja juusto sulaa. Prässää leipiä hieman kasaan paahtamisen alkuvaiheessa.
-
Leikkaa leivät keskeltä kahteen osaan ja tarjoa cocktailsuolakurkkujen kera.