Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich

Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich

1 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi. Lisää pannulle hapankaali ja paista hetki niin, että enin neste on haihtunut pois. Lisää pannulle kerma ja Dijon-sinappi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes kerma on lähes kokonaan muhentunut kaaliin.

Voitele leipien ulkopinnat voilla. Voitele sisäpinnat Russian dressingillä ja raasta voidelluille pinnoille emmentaalia. Lusikoi pohjille hapankaalia. Lado päälle kasa paahtopaistia ja käännä kannet päälle. Paina leipiä hieman kasaan. Paahda leipiä pannulla keskilämmöllä noin viisi minuuttia välillä käännellen niin, että täyte lämpenee ja juusto sulaa. Prässää leipiä hieman kasaan paahtamisen alkuvaiheessa.

Leikkaa leivät keskeltä kahteen osaan ja tarjoa cocktailsuolakurkkujen kera.