Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich

Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarin Reuben Sandwich

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi. Lisää pannulle hapankaali ja paista hetki niin, että enin neste on haihtunut pois.

  • Lisää pannulle kerma ja Dijon-sinappi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes kerma on lähes kokonaan muhentunut kaaliin.

  • Voitele leipien ulkopinnat voilla. Voitele sisäpinnat Russian dressingillä ja raasta voidelluille pinnoille emmentaalia. Lusikoi pohjille hapankaalia. Lado päälle kasa paahtopaistia ja käännä kannet päälle. Paina leipiä hieman kasaan.

  • Paahda leipiä pannulla keskilämmöllä noin viisi minuuttia välillä käännellen niin, että täyte lämpenee ja juusto sulaa. Prässää leipiä hieman kasaan paahtamisen alkuvaiheessa.

  • Leikkaa leivät keskeltä kahteen osaan ja tarjoa cocktailsuolakurkkujen kera.

Kokeile reseptejä