Hollantilainen pekonipannukakku

Hollantilainen pekonipannukakku

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Sulata kaksi ruokalusikallista voita kattilassa. Vatkaa munat, maito, vehnäjauhot, sokeri ja suola sekaisin. Vatkaa joukkoon sula voi. Anna taikinan tekeytyä.

Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilma). Kuumenna valurautapannu liedellä kuumaksi. Ota pannu pois liedeltä ja lisää siihen ruokalusikallinen voita sulamaan. Sivele voita myös pannun reunoille. Kaada taikina kuumaan pannuun ja paista pannaria uunissa noin 20 minuuttia.

Paista tällä välin pekonit pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Alenna reilusti lämpöä ja lisää pannulle hienonnettu ruohosipuli ja vaahterasiirappi. Kun pekoni alkaa karamellisoitumaan, ota pannu pois liedeltä.

Kun pannari on valmis, asettele pekonit päälle ja lusikoi mukaan myös pannulle jäänyttä vaahterasiirappia.

Sinua saattaisi kiinnostaa