Huevos rancheros con Pablo

Huevos rancheros con Pablo

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Pursota makkara suolestaan pieniksi palleroiksi. Paista makkarapallerot paistinpannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Nosta makkarat pois pannulta ja lisää pannulle sipuli, paprika, valkosipuli ja chili. Freesaa noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät. Lisää mukaan jauhettu korianteri, sokeri ja tomaattipyree. Jatka freesaamista noin pari minuuttia. Kaada mukaan tomaattimurska ja anna hautua välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää lopuksi sekaan makkarapallerot ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Laita tomaatti-makkaramuhennos laakeaan uuninkestävään astiaan. Tee muhennokseen lusikalla neljä koloa, joihin riko kananmunat niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, niin että munien valkuaiset hyytyvät, mutta keltuaiset jäävät hieman pehmeiksi. Tarjoa hyvän vaalean leivän kera tai tortillan täytteenä.

 

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa