Huevos rancheros con Pablo

Huevos rancheros con Pablo

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Pursota makkara suolestaan pieniksi palleroiksi. Paista makkarapallerot paistinpannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.

  • Nosta makkarat pois pannulta ja lisää pannulle sipuli, paprika, valkosipuli ja chili. Freesaa noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät. Lisää mukaan jauhettu korianteri, sokeri ja tomaattipyree. Jatka freesaamista noin pari minuuttia.

  • Kaada mukaan tomaattimurska ja anna hautua välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää lopuksi sekaan makkarapallerot ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Laita tomaatti-makkaramuhennos laakeaan uuninkestävään astiaan. Tee muhennokseen lusikalla neljä koloa, joihin riko kananmunat niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi.

  • Paista 225-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, niin että munien valkuaiset hyytyvät, mutta keltuaiset jäävät hieman pehmeiksi. Tarjoa hyvän vaalean leivän kera tai tortillan täytteenä.

Kokeile reseptejä