Huevos rancheros con Pablo
Valmistusohje
-
Pursota makkara suolestaan pieniksi palleroiksi. Paista makkarapallerot paistinpannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.
-
Nosta makkarat pois pannulta ja lisää pannulle sipuli, paprika, valkosipuli ja chili. Freesaa noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät. Lisää mukaan jauhettu korianteri, sokeri ja tomaattipyree. Jatka freesaamista noin pari minuuttia.
-
Kaada mukaan tomaattimurska ja anna hautua välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää lopuksi sekaan makkarapallerot ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Laita tomaatti-makkaramuhennos laakeaan uuninkestävään astiaan. Tee muhennokseen lusikalla neljä koloa, joihin riko kananmunat niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi.
-
Paista 225-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, niin että munien valkuaiset hyytyvät, mutta keltuaiset jäävät hieman pehmeiksi. Tarjoa hyvän vaalean leivän kera tai tortillan täytteenä.