Hunajainen possupihvi ja paahdettua punajuurta
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Yhdistä voi ja nduja kulhossa. Raasta joukkoon valkosipuli. Sekoita huolellisesti ja kääri kelmuun odottamaan käyttöä.
-
Kuori ja lohko punajuuret. Laita lohkot kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu timjami, hunaja ja loraus rypsiöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Levitä punajuurilohkot uuninpellille ja paahda 220-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
-
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.
-
Puolita kirsikkatomaatit. Tee tomaateista ja rucolasta tarjoiluastiaan peti. Lusikoi punajuuret pedille.
-
Tarjoa minuuttipihvit paahdettujen punajuurien ja ndujavoin kera.