Hunajainen possupihvi ja paahdettua punajuurta

Hunajainen possupihvi ja paahdettua punajuurta

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Yhdistä voi ja nduja kulhossa. Raasta joukkoon valkosipuli. Sekoita huolellisesti ja kääri kelmuun odottamaan käyttöä.

  • Kuori ja lohko punajuuret. Laita lohkot kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu timjami, hunaja ja loraus rypsiöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Levitä punajuurilohkot uuninpellille ja paahda 220-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

  • Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.

  • Puolita kirsikkatomaatit. Tee tomaateista ja rucolasta tarjoiluastiaan peti. Lusikoi punajuuret pedille.

  • Tarjoa minuuttipihvit paahdettujen punajuurien ja ndujavoin kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää