Italian burger

Italian burger

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele tasakokoisiksi pihveiksi. Valmista aurinkokuivattu tomaattipyree. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja laita kulhoon. Lisää mukaan öljy ja sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittajalla sileähköksi tahnaksi. Sekoita pecorinomajoneesin ainekset keskenään.

Paista  jauhelihapihvit kypsiksi voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lämmitä sämpylät pannulla tai uunissa. Voitele sämpylöiden kannet ja pohjat pecorinomajoneesilla. Laita pohjan päälle hyvä kasa rucolaa, pihvi, sipaisu aurinkokuivattu tomaattipyreetä ja lopuksi kansi.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa