Italian burger

Italian burger

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele tasakokoisiksi pihveiksi.

  • Valmista aurinkokuivattu tomaattipyree. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja laita kulhoon. Lisää mukaan öljy ja sitruunamehu.

  • Soseuta sauvasekoittajalla sileähköksi tahnaksi. Sekoita pecorinomajoneesin ainekset keskenään.

  • Paista  jauhelihapihvit kypsiksi voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Lämmitä sämpylät pannulla tai uunissa. Voitele sämpylöiden kannet ja pohjat pecorinomajoneesilla. Laita pohjan päälle hyvä kasa rucolaa, pihvi, sipaisu aurinkokuivattu tomaattipyreetä ja lopuksi kansi.

Kokeile reseptejä