Italian burger
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele tasakokoisiksi pihveiksi.
-
Valmista aurinkokuivattu tomaattipyree. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja laita kulhoon. Lisää mukaan öljy ja sitruunamehu.
-
Soseuta sauvasekoittajalla sileähköksi tahnaksi. Sekoita pecorinomajoneesin ainekset keskenään.
-
Paista jauhelihapihvit kypsiksi voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Lämmitä sämpylät pannulla tai uunissa. Voitele sämpylöiden kannet ja pohjat pecorinomajoneesilla. Laita pohjan päälle hyvä kasa rucolaa, pihvi, sipaisu aurinkokuivattu tomaattipyreetä ja lopuksi kansi.