Jambon à la crème joulukinkusta

Jambon à la crème joulukinkusta

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Leikkaa salottisipulit ohuiksi viipaleiksi. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi.

  • Ruskista joulukinkkuviipaleet voissa kauniin värisiksi. Lisää pannulle salottiviipaleet ja freesaa, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Lisää pannulle konjakki (ja madeira) ja kiehauta.

  • Alkoholi on lähes kokonaan haihtunut, lisää pannulle vaahdotettu kerma ja dijon.

  • Kiehauta ja anna pulputtaa hiljalleen, kunnes kastike on kiehunut hieman kokoon ja on sopivan paksua. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Tarjoa Jambon à la crème perunamuussin tai ranskalaisten sekä Myrttisen suolakurkkujen kera.

Kokeile reseptejä