Jambon à la crème joulukinkusta

Jambon à la crème joulukinkusta

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa salottisipulit ohuiksi viipaleiksi. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi.

Ruskista joulukinkkuviipaleet voissa kauniin värisiksi. Lisää pannulle salottiviipaleet ja freesaa, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Lisää pannulle konjakki (ja madeira) ja kiehauta.

Alkoholi on lähes kokonaan haihtunut, lisää pannulle vaahdotettu kerma ja dijon. Kiehauta ja anna pulputtaa hiljalleen, kunnes kastike on kiehunut hieman kokoon ja on sopivan paksua. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa Jambon à la crème perunamuussin tai ranskalaisten sekä Myrttisen suolakurkkujen kera.

Kokeile reseptejä