Jauhelihastroganoff

Jauhelihastroganoff

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ruskista jauheliha tilkassa rypsiöljyä. Lisää mukaan voi sekä sipulikuutiot ja jatka ruskistamista, kunnes sipulit alkavat pehmenemään.

  • Lisää mukaan vehnäjauhot. Ruskista koko ajan sekoittaen, kunnes jauheliha-jauhoseos alkaa olemaan tummanruskeaa. Vatkaa sekaan lihaliemi, suolakurkkulientä ja tomaattipyree.

  • Kun kastike alkaa saostumaan, lisää mukaan suolakurkut, Dijon-sinappi sekä smetana ja anna pulputtaa noin 10 minuuttia ahkerasti sekoitellen.

  • Mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää