Jouluista palapaistia ja sahrami-perunamuusia

Jouluista palapaistia ja sahrami-perunamuusia

0 arviota
Kokonaisaika: 165 min
Kypsennysaika: 150 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Ota liha huoneen lämpöön noin puolituntia ennen kypsentämistä. Leikkaa paisti kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot kuumassa padassa tilkassa öljyä. Ripottele päälle vehnäjauhot ja pyöritä hyvin sekaisin. Lisää pataan tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteet. Lisää vettä niin että lihat peittyvät juuri ja juuri. Anna hautua vähintään kaksi tuntia, kunnes liha on mureaa. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Kuori ja lohko perunat, laita ne kattilaan ja peitä vedellä. Keitä perunat täysin kypsiksi ja valuta kuiviksi. Halutessasi ota keitinvettä talteen muusin notkistamiseksi. Survo perunat sähkövatkaimella tai survimella ja lisää joukkoon voi, suola ja sahrami. Kuumenna neste ja sekoita se vielä lopuksi muusin joukkoon.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa