Juhlaraakamakkaraa, maa-artisokka-pekonipaistosta ja ras el hanout-majoneesia

Juhlaraakamakkaraa, maa-artisokka-pekonipaistosta ja ras el hanout-majoneesia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 40 min

Valmistusohje

Puolita pestyt maa-artisokat ja laita kulhoon. Lisää joukkoon rypsiöljy, suola ja hunaja. Sekoita hyvin ja levitä maa-artisokat kuorineen uunin pellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi paistipannulla. Sekoita paistetut maa-artisokat, pekoni ja silputtu korianteri keskenään.

Tällä välin paista makkara. Kuumenna paistinpannu ja paista makkara kypsäksi voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia per puoli.

Valmista ras el hanout-majoneesi. Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua.

Tarjoa Pampan Pablo -raakamakkara maa-artisokka-pekonipaistoksen ja ras el hanout-majoneesin kera.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa