Juusto-jalapenopossua ja meksikolaiset lohkoperunat
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Poista jalapenosta siemenet. Hienonna korianteri. Laita kaikki korianterimajoneesin ainekset kulhoon ja soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.
-
Leikkaa Rosamundat lohkoiksi. Sekoita lohkojen joukkoon tacomauste, ketsuppi ja tilkka rypsiöljyä.
-
Levitä perunalohkot uunipellille ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia.
-
Paista Juusto-jalapenotaskut rypsiöljyssä keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes possu on kauniisti paistunut ja kypsää.
-
Tarjoa possun Juusto-jalapenotaskut meksikolaisten lohkoperunoiden ja korianterimajoneesin kera.