Juusto-jalapenopossua ja meksikolaiset lohkoperunat

Juusto-jalapenopossua ja meksikolaiset lohkoperunat

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Poista jalapenosta siemenet. Hienonna korianteri. Laita kaikki korianterimajoneesin ainekset kulhoon ja soseuta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.

  • Leikkaa Rosamundat lohkoiksi. Sekoita lohkojen joukkoon tacomauste, ketsuppi ja tilkka rypsiöljyä.

  • Levitä perunalohkot uunipellille ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia.

  • Paista Juusto-jalapenotaskut rypsiöljyssä keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes possu on kauniisti paistunut ja kypsää.

  • Tarjoa possun Juusto-jalapenotaskut meksikolaisten lohkoperunoiden ja korianterimajoneesin kera.

Kokeile reseptejä