Juustoinen jauheliha-kukkakaaligratiini

Juustoinen jauheliha-kukkakaaligratiini

0 arviota
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min

Valmistusohje

Pilko kukkakaalin kukinnot, kypsennä ne napakoiksi vesitilkassa tai höyrykattilassa ja asettele voideltuun uunivuokaan. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada jauheliha kukkakaalien sekaan ja asettele päälle tomaattiviipaleet. Lämmitä ruokakermaa ja juustonokareita kattilassa sen verran, että juustonokareet sulavat, anna jäähtyä hetki ja vatkaa joukkoon kananmuna. Kaada kastike vuokaan ja gratinoi 200 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Sinua saattaisi kiinnostaa