Juustoinen jauheliha-kukkakaaligratiini

Juustoinen jauheliha-kukkakaaligratiini

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min

Valmistusohje

  • Pilko kukkakaalin kukinnot, kypsennä ne napakoiksi vesitilkassa tai höyrykattilassa ja asettele voideltuun uunivuokaan.

  • Ruskista jauheliha pannussa ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada jauheliha kukkakaalien sekaan ja asettele päälle tomaattiviipaleet.

  • Lämmitä ruokakermaa ja juustonokareita kattilassa sen verran, että juustonokareet sulavat, anna jäähtyä hetki ja vatkaa joukkoon kananmuna.

  • Kaada kastike vuokaan ja gratinoi 200-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Kokeile reseptejä