Juustoinen lihamureke

Juustoinen lihamureke

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Mittaa kulhoon korppujauhot ja neste. Lisää sipulisilppu, munat, mausteet, jauheliha, juustoraaste ja paprika-chili creme fraiche.

  • Muotoile kahdeksi pieneksi tai yhdeksi suureksi lihamurekkeeksi uunivuokaan tai uunipellille.

  • Kypsennä lihamureketta 200 asteessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa), kunnes pinta on kauniin värinen ja mureke näyttää kypsältä. Asettele kypsennyksen loppuvaiheessa lihamurekkeen pinnalle tomaattiviipaleita ja ripottele päälle juustoraastetta.

  • Tarjoa lihamureke perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Kokeile reseptejä