Juustoinen lihamureke

Juustoinen lihamureke

0 arviota
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Mittaa kulhoon korppujauhot ja neste. Lisää sipulisilppu, munat, mausteet, jauheliha, juustoraaste ja paprika-chili creme fraiche. Muotoile kahdeksi pieneksi tai yhdeksi suureksi lihamurekkeeksi uunivuokaan tai uunipellille.

Kypsennä lihamureketta 200 asteessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa), kunnes pinta on kauniin värinen ja mureke näyttää kypsältä. Asettele kypsennyksen loppuvaiheessa lihamurekkeen pinnalle tomaattiviipaleita ja ripottele päälle juustoraastetta. Tarjoa lihamureke perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Sinua saattaisi kiinnostaa