Kalkkuna-avokadotoast

Kalkkuna-avokadotoast

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 25 min
Helppo

Valmistusohje

  • Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa.

  • Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä.

  • Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua.

  • Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet.

  • Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Kokeile reseptejä