Kalkkuna-avokadotoast

Kalkkuna-avokadotoast

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 25 min
Helppo

Valmistusohje

Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa. Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua. Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet. Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa