
Kalkkuna-avokadotoast
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 25 min
Helppo
Valmistusohje
-
Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa.
-
Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä.
-
Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua.
-
Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet.
-
Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.