Kalkkuna-pastasalaatti
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä, kunnes se on al dente. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta pasta jäähtyy ja lopettaa kypsymisen.
-
Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, hienonnettu valkosipuli, kuivattu oregano, suola ja pippuri pienessä kulhossa. Anna maustua hetki.
-
Sekoita suuressa kulhossa kypsä pasta, suikaloitu kalkkuna, kurkku, punainen paprika, punasipuli ja kirsikkatomaatit.
-
Kaada valmistettu kastike pastaseoksen päälle ja sekoita hyvin, jotta kaikki ainekset saavat kastiketta.
-
Anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Basilikamajoneesi
-
Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja surauta sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi.