Kalkkuna-pastasalaatti

Kalkkuna-pastasalaatti

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä, kunnes se on al dente. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta pasta jäähtyy ja lopettaa kypsymisen.

  • Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, hienonnettu valkosipuli, kuivattu oregano, suola ja pippuri pienessä kulhossa. Anna maustua hetki.

  • Sekoita suuressa kulhossa kypsä pasta, suikaloitu kalkkuna, kurkku, punainen paprika, punasipuli ja kirsikkatomaatit.

  • Kaada valmistettu kastike pastaseoksen päälle ja sekoita hyvin, jotta kaikki ainekset saavat kastiketta.

  • Anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Basilikamajoneesi

  • Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja surauta sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi.

Kokeile reseptejä