Kananpojanmaksaa, paahdettua leipää ja viikunahilloa

Kananpojanmaksaa, paahdettua leipää ja viikunahilloa

0 arviota
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Paahda leipäviipaleet kevyesti rasvatulla pannulla kauniin värisiksi ja laita sivuun odottamaan. Pursota maksamakkara kuorestaan kulhoon ja vatkaa rakenne hieman kuohkeammaksi lusikalla tai vispilällä (voit halutessasi lisätä mukaan lusikallisen ranskankermaa).

Voitele paahdetut leipäviipaleet viikunahillolla ja sipaise pintaan kerros kananpojan maksamakkaraa. Voit myös laittaa maksamakkaran pursotinpussiin ja pursottaa nättejä ”pisaroita” leiville.

Viimeistele leivät ruohosipulilla ja lorauksella laadukasta oliiviöljyä.

Sinua saattaisi kiinnostaa