Kananpojanmaksaa, paahdettua leipää ja viikunahilloa

Kananpojanmaksaa, paahdettua leipää ja viikunahilloa

Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paahda leipäviipaleet kevyesti rasvatulla pannulla kauniin värisiksi ja laita sivuun odottamaan.

  • Pursota maksamakkara kuorestaan kulhoon ja vatkaa rakenne hieman kuohkeammaksi lusikalla tai vispilällä (voit halutessasi lisätä mukaan lusikallisen ranskankermaa).

  • Voitele paahdetut leipäviipaleet viikunahillolla ja sipaise pintaan kerros kananpojan maksamakkaraa. Voit myös laittaa maksamakkaran pursotinpussiin ja pursottaa nättejä ”pisaroita” leiville.

  • Viimeistele leivät ruohosipulilla ja lorauksella laadukasta oliiviöljyä.

Kokeile reseptejä