Kanapekoni-peltipizza
Valmistusohje
-
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola. Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
-
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
-
Levitä BBQ-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
-
Kuumenna öljy pannulla ja paahda Amerikan Pekoni Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun. Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
-
Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita.
-
Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa paloiksi ja tarjoa!