Kanapekoni-peltipizza

Kanapekoni-peltipizza

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola. Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.

  • Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.

  • Levitä BBQ-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

  • Kuumenna öljy pannulla ja paahda Amerikan Pekoni Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun. Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.

  • Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita.

  • Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa paloiksi ja tarjoa!

Kokeile reseptejä