Kanapekoni-peltipizza

Kanapekoni-peltipizza

0 arviota
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Haastava

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
Levitä BBQ-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
Kuumenna öljy pannulla ja paahda Amerikan Pekoni Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun.
Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita. Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Leikkaa paloiksi ja tarjoa!

Sinua saattaisi kiinnostaa