Kapen Carbonara uunipasta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa pekoni ja portobellot ohuiksi suikaleiksi. Murskaa ja hienonna valkosipuli.
-
Paista leikattu pekoni pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon portobellot ja jatka paistamista. Lisää joukkoon
valkosipuli ja gnocchit. Paista kevyesti vielä hetki. -
Sekoita joukkoon pinaatti. Lisää joukkoon kerma ja Koskenlaskija. Kiehauta. Ota pannu pois liedeltä. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.
-
Sekoita kananmuna pastapohjaan ja kumoa se uunivuokaan. Uunipastan tulisi olla aika löysää ennen uuniin laittoa. Tasoittele pasta vuoan pohjalle ja raasta parmesaania päälle.
-
Paista uunipastaa 180-200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes liemi on imeytynyt gnoccheihin ja pinta uunipastassa on kauniin kullanruskea.