Kapen Carbonara uunipasta

Kapen Carbonara uunipasta

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa pekoni ja portobellot ohuiksi suikaleiksi. Murskaa ja hienonna valkosipuli.
Paista leikattu pekoni pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon portobellot ja jatka paistamista. Lisää joukkoon
valkosipuli ja gnocchit. Paista kevyesti vielä hetki. Sekoita joukkoon pinaatti. Lisää joukkoon kerma ja Koskenlaskija. Kiehauta. Ota pannu pois liedeltä. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita kananmuna pastapohjaan ja kumoa se uunivuokaan. Uunipastan tulisi olla aika löysää ennen uuniin laittoa. Tasoittele pasta vuoan pohjalle ja raasta parmesaania päälle. Paista uunipastaa 180-200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes liemi on imeytynyt gnoccheihin ja pinta uunipastassa on kauniin kullanruskea.

Sinua saattaisi kiinnostaa