Kapen grillattua kasslerlankkua, fenkolislaw ja minttujogurttia

Kapen grillattua kasslerlankkua, fenkolislaw ja minttujogurttia

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa liha kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin väriseksi. 

  • Jatka kypsennystä epäsuoralla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa ennen viipalointia.

  • Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipuli ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi. Puolita viinirypäleet. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

  • Mausta jogurtti raastetulla sitruunan kuorella ja mehulla. Lisää joukkoon hienoksi leikattu minttu. Mausta lopuksi suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Kokeile reseptejä