Kapen grillattua kasslerlankkua, fenkolislaw ja minttujogurttia

Kapen grillattua kasslerlankkua, fenkolislaw ja minttujogurttia

0 arviota
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa liha kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin väriseksi. Jatka kypsennystä epäsuoralla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa ennen viipalointia.

Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipuli ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi. Puolita viinirypäleet. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Mausta jogurtti raastetulla sitruunan kuorella ja mehulla. Lisää joukkoon hienoksi leikattu minttu. Mausta lopuksi suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.