Kapen grillattua kasslerlankkua, fenkolislaw ja minttujogurttia
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa liha kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin väriseksi.
-
Jatka kypsennystä epäsuoralla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa ennen viipalointia.
-
Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipuli ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi. Puolita viinirypäleet. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
-
Mausta jogurtti raastetulla sitruunan kuorella ja mehulla. Lisää joukkoon hienoksi leikattu minttu. Mausta lopuksi suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.