Kapen leffaillan pastrami toast Reubenit

Kapen leffaillan pastrami toast Reubenit

0 arviota
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 15 min
Helppo

1 vaalea rapeakuorinen juurileipä /sekaleipä/ranskanleipä tms. (noin. 8 siivua)
200 g hapankaalia
4-8 Emmental-juustoviipaletta
2 dl Ketsunnaise-kastiketta
2 suolakurkkua pitkinä ohuina viipaleina

Ketsunaisse-kastike:

2 dl majoneesia
2 rkl ketsuppia
1 tl Dijon-sinappia
½ tl paprikajauhetta
1 valkosipulin kynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Murskaa valkosipuli. Sekoita kaikki Ketsunnaisse-ainekset kulhossa kastikkeeksi. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Viipaloi leipä, täytä toastit makuusi sopiviksi ja paahda ne rapeaksi leipäparilalla tai paistinpannulla prässäten toastia paiston aikana.