Kapen parempi parsasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuori parsat ja leikkaa niistä puumainen kanta pois (n. 2 cm tyvestä). Leikkaa kevätsipulit renkaiksi. Ryöppää parsat suolavedessä noin 2-3 minuuttia ja jäähdytä nopeasti.
-
Paista parsat paistinpannulla rypsiöljyssä kauniin värisiksi. Leikkaa parsat isoiksi paloiksi. Revi fileesiivut isoiksi paloiksi.
-
Keitä kananmunat kypsiksi vedessä 7-8 minuuttia. Kuori ja murskaa kananmunat. Sekoita murskattu kananmuna ja majoneesi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
-
Kasaa salaatti paahdetusta parsasta, savusauna kinkusta, kevätsipulista, vesikrassista/baby pinaatista ja
sydänsalaatista. -
Viimeistele salaatti munamajoneesilla ja rapeilla maalaiskrutongeilla.