Kapen ”pizza” hawaii
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sulata ja kaulitse voitaikina puolen sentin paksuiseksi levyksi. Valuta ja kuivaa ananaksesta ylimääräinen neste pois.
-
Leikkaa pastrami suikaleiksi. Levitä kuten pizzaan tomaattikastiketta pohjalle. Jätä reunaa noin 1-2 cm näkyviin.
-
Laita reilusti juustoja ja leikattua pastramia tomaattikastikkeen päälle. Levitä ananaspaloja kevyesti täytteiden päälle. Voitele reunat vatkatulla kananmunalla.
-
Paista 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes täytteet ovat kauniisti paistuneet ja pohja on kypsä. Voit viimeistellä ”pizzan” vielä tuoreilla yrteillä. Tarjoile kuumina.