
Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
Vatkaa crème fraîche kevyesti vaahdoksi kulhossa ja mausta se Dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
Leikkaa perunat ja makkarat paloiksi eri kulhoihin. Leikkaa fenkoli, punasipuli ja suippopaprika ohuiksi
viipaleiksi veitsellä.
Aloita paistamalla leikatut makkarat paistinpannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Ota makkarat pannulta pois ja paista perunat seuraavaksi kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi rypsiöljyssä. Yhdistä paistetut makkarat perunoiden joukkoon ja paista vielä hetki. Sekoita pannulle leikattu fenkoli, punasipuli ja suippopaprika. Paista vielä kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele annos Dijon crème fraîchella ja lehtipersiljalla.