Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Vatkaa crème fraîche kevyesti vaahdoksi kulhossa ja mausta se Dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

  • Leikkaa perunat ja makkarat paloiksi eri kulhoihin. Leikkaa fenkoli, punasipuli ja suippopaprika ohuiksi
    viipaleiksi veitsellä.

  • Aloita paistamalla leikatut makkarat paistinpannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Ota makkarat pannulta pois ja paista perunat seuraavaksi kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi rypsiöljyssä.

  • Yhdistä paistetut makkarat perunoiden joukkoon ja paista vielä hetki. Sekoita pannulle leikattu fenkoli, punasipuli ja suippopaprika. Paista vielä kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Viimeistele annos Dijon crème fraîchella ja lehtipersiljalla.