Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Vatkaa crème fraîche kevyesti vaahdoksi kulhossa ja mausta se Dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa perunat ja makkarat paloiksi eri kulhoihin. Leikkaa fenkoli, punasipuli ja suippopaprika ohuiksi
viipaleiksi veitsellä.

Aloita paistamalla leikatut makkarat paistinpannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Ota makkarat pannulta pois ja paista perunat seuraavaksi kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi rypsiöljyssä. Yhdistä paistetut makkarat perunoiden joukkoon ja paista vielä hetki. Sekoita pannulle leikattu fenkoli, punasipuli ja suippopaprika. Paista vielä kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele annos Dijon crème fraîchella ja lehtipersiljalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa