Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Vatkaa crème fraîche kevyesti vaahdoksi kulhossa ja mausta se Dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
-
Leikkaa perunat ja makkarat paloiksi eri kulhoihin. Leikkaa fenkoli, punasipuli ja suippopaprika ohuiksi
viipaleiksi veitsellä. -
Aloita paistamalla leikatut makkarat paistinpannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Ota makkarat pannulta pois ja paista perunat seuraavaksi kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi rypsiöljyssä.
-
Yhdistä paistetut makkarat perunoiden joukkoon ja paista vielä hetki. Sekoita pannulle leikattu fenkoli, punasipuli ja suippopaprika. Paista vielä kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Viimeistele annos Dijon crème fraîchella ja lehtipersiljalla.