Karamellipossu bao

Karamellipossu bao

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Viipaloi kurkku paperin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkkuviipaleet, sokeri sekä gari -inkivääri keskenään anna maustua vähintään pari tuntia.

Sekoita yuzumajoneesi ainekset huolellisesti ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Paista possusuikaleet nopeasti kuumalla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Kaada joukkoon unagi ja kookoskerma. Kiehauta ja ota pannu pois liedeltä.

Höyrytä sämpylät kuumiksi ja täytä karamellipossulla, pikkelöidyllä kurkulla sekä yuzumajoneesilla. Koristele sämpylät viipaloidulla chilillä ja tuoreella korianterilla.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa