Karamellipossu bao

Karamellipossu bao

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi kurkku paperin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkkuviipaleet, sokeri sekä gari -inkivääri keskenään. Anna maustua vähintään pari tuntia.

  • Sekoita yuzumajoneesi ainekset huolellisesti ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

  • Paista possusuikaleet nopeasti kuumalla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Kaada joukkoon unagi ja kookoskerma. Kiehauta ja ota pannu pois liedeltä.

  • Höyrytä sämpylät kuumiksi ja täytä karamellipossulla, pikkelöidyllä kurkulla sekä yuzumajoneesilla. Koristele sämpylät viipaloidulla chilillä ja tuoreella korianterilla.

Kokeile reseptejä