Karamellipossu joulukinkusta

Karamellipossu joulukinkusta

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Valmista ensin kastike. Lisää kattilaan vesi, soija, riisiviinietikka, sokeri, viipaloitu inkivääri ja mausteet (chili ja tähtianis).

  • Kiehauta ja anna pulputtaa välillä sekoitellen noin 15 minuuttia, kunnes kastike hieman sakeutuu.

  • Revi kinkku suikaleiksi tai kuutioi pieniksi kuutioiksi. Paista kuumalla pannulla reilussa öljyssä rapeiksi. Voit myös halutessasi paistaa kinkkukuutiot frittikeittimessä 175 asteessa noin 4 minuuttia. Valuta huolellisesti.

  • Kippaa rapeat kinkkukuutiot kulhoon ja sekoita joukkoon chiliviipaleet, korianteri, seesaminsiemenet sekä karamellikastike.

  • Tarjoa joulukinkku karamellipossu basmatiriisin kanssa.

Kokeile reseptejä