Kaslerpaistia ja vuohenjuustoista peruna-juurespaistosta

Kaslerpaistia ja vuohenjuustoista peruna-juurespaistosta

Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota kaslerpaisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä.

  • Laita lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja paista 150 asteessa noin 1 ½ tuntia kiloa kohden, kunnes paistin sisälämpötila on 80 astetta. Anna paistin vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen kuin poistat lihalämpömittarin ja viipaloit lihan.

  • Laita kohmeinen peruna-juuressekoitus uunivuokaan, mausta suolalla ja paprikajauheella. Sekoita joukkoon vuohenjuusto, juustoraaste ja kerma.

  • Kypsennä 200 asteessa noin tunti, tai kunnes perunat ja juurekset tuntuvat kypsiltä.

  • Tarjoa herkullinen paistos mehevän paistin seurana. Valmista seuraksi raikas salaatti.

Kokeile reseptejä