

Kaslerpaistia ja vuohenjuustoista peruna-juurespaistosta
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ota kaslerpaisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä.
-
Laita lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja paista 150 asteessa noin 1 ½ tuntia kiloa kohden, kunnes paistin sisälämpötila on 80 astetta. Anna paistin vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen kuin poistat lihalämpömittarin ja viipaloit lihan.
-
Laita kohmeinen peruna-juuressekoitus uunivuokaan, mausta suolalla ja paprikajauheella. Sekoita joukkoon vuohenjuusto, juustoraaste ja kerma.
-
Kypsennä 200 asteessa noin tunti, tai kunnes perunat ja juurekset tuntuvat kypsiltä.
-
Tarjoa herkullinen paistos mehevän paistin seurana. Valmista seuraksi raikas salaatti.