Kasslerpihvit ja tähtianiskastike
Kokonaisaika: 250 min
Kypsennysaika: 240 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Ota liha huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen valmistusta. Sekoita kaikki muut aineet keskenään ja kaada lihan päälle.
-
Kypsennä lihaa uunissa 150 asteessa peitettynä noin 4 tuntia. Ota kypsä liha pois uunista ja anna jäähtyä hetken pöydällä.
-
Nosta liha kelmun päälle ja rullaa ympärille useampi kierros kelmua. Tee pötköstä mahdollisimman tiivis. Jäähdytä ja leikkaa haluamasi kokoisia kiekkoja.
-
Paista pannulla tai grillaa kaunis väri ja tarjoile paistoliemestä tehdyn kastikkeen kera.
-
Valmista kastike. Kuumenna neste kiehuvaksi. Sekoita tärkkelys pieneen määrään nestettä ja sekoita kiehuvan nesteen joukkoon. Lisää lopuksi nokare voita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.