Kasslerpihvit ja tähtianiskastike

Kasslerpihvit ja tähtianiskastike

Kokonaisaika: 250 min
Kypsennysaika: 240 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen valmistusta. Sekoita kaikki muut aineet keskenään ja kaada lihan päälle.

  • Kypsennä lihaa uunissa 150 asteessa peitettynä noin 4 tuntia. Ota kypsä liha pois uunista ja anna jäähtyä hetken pöydällä.

  • Nosta liha kelmun päälle ja rullaa ympärille useampi kierros kelmua. Tee pötköstä mahdollisimman tiivis. Jäähdytä ja leikkaa haluamasi kokoisia kiekkoja.

  • Paista pannulla tai grillaa kaunis väri ja tarjoile paistoliemestä tehdyn kastikkeen kera.

  • Valmista kastike. Kuumenna neste kiehuvaksi. Sekoita tärkkelys pieneen määrään nestettä ja sekoita kiehuvan nesteen joukkoon. Lisää lopuksi nokare voita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Kokeile reseptejä