Kasslerpitat omenacoleslaw-salaatilla
Kokonaisaika: 120 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Siivuta kaali ohuiksi siivuiksi. Raasta porkkana ja omena. Sekoita joukkoon majoneesi ja ranskankerma.
-
Mausta omenaviinietikalla, sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua vähintään kaksi tuntia.
-
Sekoita keskenään huolellisesti sokeri, punaviinietikka, vesi, suola ja mustapippuri. Siivuta punasipuli ja lisää päälle liemi, ja anna sipulin marinoitua vähintään kaksi tuntia.
-
Paista kasslerpihvejä pannulla tilkassa öljyä kohtalaisella lämmöllä noin 15-20 minuuttia. Lämmitä pitaleivät.
-
Siivuta kasslerpihvit muutamaan osaan ja kokoa pitaleipien väliin coleslaw-salaattia, kassleria, siivutettua tomaattia, salaattia ja marinoitua punasipulia.