Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia
Valmistusohje
-
Silppua sipuli ja kuullota silppu pehmeäksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua sakeaksi kastikkeeksi. Soseuta, siivilöi ja jäähdytä.
-
Viipaloi kaali paperinohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla, mikäli sellainen taloudesta löytyy. Laita kaalisuikaleet jääveteen rapeutumaan.
-
Nuiji fileepihvit ohuiksi leikkeiksi. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi huolellisesti pankojauhoissa.
-
Paista paneroidut leikkeet reilussa määrässä rypsiöljyä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Nosta kypsät leikkeet talouspaperin päälle kuivahtamaan.
-
Kanttaa leivistä reunat pois. Voitele leivät umamiketsupilla. Laita pohjan päälle paistettu possuleike, korianterin lehtiä ja kansi päälle. Paina leipiä hieman kasaan ja leikkaa keskeltä kahtia. Tarjoa valutetun rapean kaalin ja japanilaisen oluen kera.