

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck
Valmistusohje
-
Paista suikaleet pannulla ja lisää sienet, paista hetki ja lisää hiukan chiliä antamaan väriä ja makua. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Valmista wasabimajoneesi. Sekoita ainekset keskenään. Jätä maustumaan hetkeksi.
-
Sekoita kaikki seesamikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta seesamikastikkeella.
-
Kokoa kevätrullat. Kastele riisipaperi kädenlämpöiseen veteen, odota että paperi notkistuu ja nosta se liinan päälle. Asettele nuudelit ja lihasuikaleet herkkusienten kera riisipaperille ja laita wasabimajoneesia päälle.
-
Rullaa lopuksi herkullinen kevätrulla kokoon. Voit valuttaa vielä seesamikastiketta rullien päälle makua antamaan ja koristella paahdetuilla seesaminsiemenillä ja sinapin lehdillä. Dippaa kevätrullat wasabimajoneesiin.