Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

0 arviota
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Paista suikaleet pannulla ja lisää sienet, paista hetki ja lisää hiukan chiliä antamaan väriä ja makua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valmista wasabimajoneesi. Sekoita ainekset keskenään. Jätä maustumaan hetkeksi.

Sekoita kaikki seesamikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua.

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta seesamikastikkeella.

Kokoa kevätrullat. Kastele riisipaperi kädenlämpöiseen veteen, odota että paperi notkistuu ja nosta se liinan päälle. Asettele nuudelit ja lihasuikaleet herkkusienten kera riisipaperille ja laita wasabimajoneesia päälle. Rullaa lopuksi herkullinen kevätrulla kokoon. Voit valuttaa vielä seesamikastiketta rullien päälle makua antamaan ja koristella paahdetuilla seesaminsiemenillä ja sinapin lehdillä. Dippaa kevätrullat wasabimajoneesiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa