Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Paista suikaleet pannulla ja lisää sienet, paista hetki ja lisää hiukan chiliä antamaan väriä ja makua. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Valmista wasabimajoneesi. Sekoita ainekset keskenään. Jätä maustumaan hetkeksi.

  • Sekoita kaikki seesamikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta seesamikastikkeella.

  • Kokoa kevätrullat. Kastele riisipaperi kädenlämpöiseen veteen, odota että paperi notkistuu ja nosta se liinan päälle. Asettele nuudelit ja lihasuikaleet herkkusienten kera riisipaperille ja laita wasabimajoneesia päälle.

  • Rullaa lopuksi herkullinen kevätrulla kokoon. Voit valuttaa vielä seesamikastiketta rullien päälle makua antamaan ja koristella paahdetuilla seesaminsiemenillä ja sinapin lehdillä. Dippaa kevätrullat wasabimajoneesiin.

Kokeile reseptejä