Kiinalainen possuwokki ja paistettua riisiä
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Poista ulkofileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee pitkittäin kahteen osaan ja viipaloi pötköistä ohutta siivua.
-
Sekoita fileelastujen joukkoon ruokasooda, soija, vesi ja chiliöljy. Anna tekeytyä noin 20 minuuttia.
-
Viipaloi kesäkurpitsa, sipuli ja paprika. Paloittele varsiparsakaali.
-
Pyöräytä fileelastut maissitärkkelyksessä. Kuumenna rypsiöljy wokkipannussa ja wokkaa lastut pienissä erissä kauniin värisiksi ja rapeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.
-
Wokkaa kasvikset ja lisää joukkoon paistetut fileelastut ja hoisin-kastike.
-
Paista riisi pienessä määrässä seesamiöljyä, kunnes se alkaa saamaan hieman väriä.
-
Tarjoa possuwokki paistetun riisin kera.