Kiinalainen possuwokki ja paistettua riisiä

Kiinalainen possuwokki ja paistettua riisiä

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Poista ulkofileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee pitkittäin kahteen osaan ja viipaloi pötköistä ohutta siivua.

  • Sekoita fileelastujen joukkoon ruokasooda, soija, vesi ja chiliöljy. Anna tekeytyä noin 20 minuuttia.

  • Viipaloi kesäkurpitsa, sipuli ja paprika. Paloittele varsiparsakaali.

  • Pyöräytä fileelastut maissitärkkelyksessä. Kuumenna rypsiöljy wokkipannussa ja wokkaa lastut pienissä erissä kauniin värisiksi ja rapeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.

  • Wokkaa kasvikset ja lisää joukkoon paistetut fileelastut ja hoisin-kastike.

  • Paista riisi pienessä määrässä seesamiöljyä, kunnes se alkaa saamaan hieman väriä.

  • Tarjoa possuwokki paistetun riisin kera.

Kokeile reseptejä