Kimchi burger
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään. Anna maustua ainakin tunti jääkaapissa.
-
Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Kaada ohueksi viipaloitujen punasipulien päälle. Jäähdytä.
-
Muotoile karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta neljä burgeripihviä. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä hyvä väri molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Laita pihvit uuninpellille ja juustoviipaleet pihvien päälle. Paista vielä 200 asteisessa uunissa noin 4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pihvit ovat kypsiä.
-
Kuumenna sämpylät uunissa tai paistinpannulla. Voitele pohja ja kansi misomajoneesilla. Kokoa pohjan päälle pikkelöity punasipuli, pihvi ja juusto, kimchi, srirachaa ja lopuksi hieman ruohosipulia.