Kimchi burger

Kimchi burger

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään. Anna maustua ainakin tunti jääkaapissa.

Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Kaada ohueksi viipaloitujen punasipulien päälle. Jäähdytä.

Muotoile karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta neljä burgeripihviä. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä hyvä väri molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Laita pihvit uuninpellille ja juustoviipaleet pihvien päälle. Paista vielä 200 asteisessa uunissa noin 4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pihvit ovat kypsiä.

Kuumenna sämpylät uunissa tai paistinpannulla. Voitele pohja ja kansi misomajoneesilla. Kokoa pohjan päälle pikkelöity punasipuli, pihvi ja juusto, kimchi, srirachaa ja lopuksi hieman ruohosipulia.

Sinua saattaisi kiinnostaa