Kofta eli marokkolaiset lihapullat
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Valmista ensin kastike. Silppua sipuli ja kuullota sitä öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja jatka kuullotusta.
-
Lisää sipulin ja mausteiden joukkoon tomaattimurska ja jogurtti. Anna hautua miedolla lämmöllä lihapullien valmistuksen ajan.
-
Aloita lihapullien valmistaminen silppuamalla sipuli ja valkosipuli. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna sekä sipulit.
-
Lisää korianteri, juustokumina, neilikka sekä kardemumma ja sekoita huolellisesti. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Pyöritä jauhelihasta lihapullia.
-
Lisää lihapullat kastikkeeseen ja hauduta kypsäksi noin 10 minuuttia. Tarjoa lihapullat riisin tai raikkaan salaatin kanssa.