

Kokonaisena kypsennetty porsaanfilee, tsatsikia ja kasviscouscous
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita jogurtin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Raasta kurkku ja valuta neste pois raasteesta. Sekoita kurkku jogurtin joukkoon ja mausta. Anna maustua vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.
-
Paista sisäfileen pinnat kauttaaltaan öljyssä pannulla. Aseta lihalämpömittari fileeseen ja laita se 175-asteiseen uuniin. Paista noin 30 minuuttia tai kunnes sisälämpö on 72 astetta.
-
Kiehauta kasvisliemi ja lisää joukkoon pieneksi kuutioidut tai raastetut porkkanat ja kesäkurpitsat. Ota liemi pois hellalta ja lisää joukkoon couscous.
-
Kypsennä couscousia, kunnes neste on imeytynyt. Lisää kuutioitu paprika, tuore pinaatti ja mausta couscous suolalla.
-
Tarjoile porsaanfileet kasviscouscousin ja tsatsikin kera.