Korealainen BBQ possu ja pikakimchi

Korealainen BBQ possu ja pikakimchi

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Pilko kiinankaali reiluiksi paloiksi. Suikaloi porkkana ja punasipuli. Sekoita vihannekset ja kimchikastike keskenään ja anna maustua tunnin ajan. 

  • Asettele kasslernopat tasaisesti rasiaansa. Grillaa 150-asteessa noin 30 minuuttia välillä käännellen, kunnes liha on murean pehmeää. Nosta grillin lämpöä noin 200 asteeseen ja jatka kannen alla savustamista vielä muutama minuutti.

  • Sekoita ssamjang-tahna ja soija keskenään.

  • Pyörittele kypsät kasslernopat ssamjang-soijakastikkeessa ja tarjoa pikakimchin kera.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää