Kreikkalainen possupasta

Kreikkalainen possupasta

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Viipaloi valkosipulinkynnet sekä punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit.

  • Ruskista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jatka hetki ruskistamista.

  • Lisää mukaan fetajuusto ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se lihan joukkoon. Silppua minttu ja mausta pasta mintulla, raastetulla sitruunan kuorella ja siruunan mehulla.

  • Tarjoa pasta raastetun parmesaanin ja laadukkaan oliiviöljyn kera.

Kokeile reseptejä