Kreikkalainen possupasta

Kreikkalainen possupasta

0 arviota
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Viipaloi valkosipulinkynnet sekä punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit.

Ruskista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jatka hetki ruskistamista.

Lisää mukaan fetajuusto ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se lihan joukkoon. Silppua minttu ja mausta pasta mintulla, raastetulla sitruunan kuorella ja siruunan mehulla.

Tarjoa pasta raastetun parmesaanin ja laadukkaan oliiviöljyn kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa