Kreikkalainen possupasta
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Viipaloi valkosipulinkynnet sekä punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit.
-
Ruskista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jatka hetki ruskistamista.
-
Lisää mukaan fetajuusto ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se lihan joukkoon. Silppua minttu ja mausta pasta mintulla, raastetulla sitruunan kuorella ja siruunan mehulla.
-
Tarjoa pasta raastetun parmesaanin ja laadukkaan oliiviöljyn kera.