Lämmin pekoni-punakaalihöystö

Lämmin pekoni-punakaalihöystö

0 arviota
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

Sulata pannulla voi. Kuori ja suikaloi punasipulit ja hienonna kuoritut valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit pannulla pehmeiksi. Lisää joukkoon raakaruokosokeri ja punaviinietikka. Poista punakaalista kova kanta ja suikaloi kaali. Lisää kaalisuikaleet pannulle ja kuullota hetki. Kaada pannulle lihaliemi ja hauduta kaalia kannen alla noin 30 minuuttia.

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat kuutioiksi ja lisää pannulle puolen tunnin hauduttamisen jälkeen. Jatka hauduttamista vielä noin 20 minuuttia. Leikkaa pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paista kuivalla pannulla rapeaksi. Sekoita rapeaksi paistettu pekoni sekä karpalot kaalin joukkoon.

Mausta höystö mustapippurilla ja tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettua silolehtipersiljaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa