Läskisoosi
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa kylkiviipaleet puoliksi. Kuutioi sipuli.
-
Ruskista kylkiviipaleet nokareessa voita kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle sipuli ja jatka ruskistamista, kunnes sipuli ovat saaneet hieman väriä.
-
Lisää pannulle voi. Kun voi on sulanut, lisää pannulle vehnäjauho. Ruskista keskilämmöllä, kunnes jauhot on saaneet tumman ruskean värin.
-
Lisää pannulle lihaliemi koko ajan sekoittaen. Lisää mukaan maustepippurit ja annan kastikkeen pulputtaa hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes liha on pehmeää.
-
Tarjoa läskisoosi keitettyjen perunoiden, puolukoiden ja suolakurkkujen kera.