

Lauantaimakkara-kolmioleivät briejuustolla
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuumenna voita paistinpannulla ja paista paahtoleivät kullanruskeiksi toiselta puolelta. Leikkaa briejuustosta mahdollisimman ohuita siivuja. Se kannattaa tehdä, kun juusto on jääkaappikylmää.
-
Jaa siivut jokaisen paahtoleivän päälle niiden ruskistetulle puolelle. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se briejuuston päälle.
-
Viipaloi Lauantaimakkarasta 12 ohutta viipaletta. Laita kolme siivua makkaraa joka toisen paahtoleivän päälle ja paina kaksi leipää yhteen täytepuolet vastakkain.
-
Kuumenna voita pannulla ja paista leipiä siinä molemmin puolin. Paina leipiä paistinlastalla paistamisen aikana, niin sulava juusto saa puoliskot tarttumaan napakasti kiinni toisiinsa.
-
Leikkaa valmiit leivät kolmion muotoisiksi ja ripottele päälle lehtipersiljaa.