Lauantaimakkara-kolmioleivät briejuustolla

Lauantaimakkara-kolmioleivät briejuustolla

0 arviota
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Kuumenna voita paistinpannulla ja paista paahtoleivät kullanruskeiksi toiselta puolelta. Leikkaa briejuustosta mahdollisimman ohuita siivuja. Se kannattaa tehdä, kun juusto on jääkaappikylmää. Jaa siivut jokaisen paahtoleivän päälle niiden ruskistetulle puolelle. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se briejuuston päälle. Viipaloi Lauantaimakkarasta 12 ohutta viipaletta. Laita kolme siivua makkaraa joka toisen paahtoleivän päälle ja paina kaksi leipää yhteen täytepuolet vastakkain.

Kuumenna voita pannulla ja paista leipiä siinä molemmin puolin. Paina leipiä paistinlastalla paistamisen aikana, niin sulava juusto saa puoliskot tarttumaan napakasti kiinni toisiinsa.

Leikkaa valmiit leivät kolmion muotoisiksi ja ripottele päälle lehtipersiljaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa