Lauantaimakkara-kolmioleivät briejuustolla

Lauantaimakkara-kolmioleivät briejuustolla

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna voita paistinpannulla ja paista paahtoleivät kullanruskeiksi toiselta puolelta. Leikkaa briejuustosta mahdollisimman ohuita siivuja. Se kannattaa tehdä, kun juusto on jääkaappikylmää.

  • Jaa siivut jokaisen paahtoleivän päälle niiden ruskistetulle puolelle. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se briejuuston päälle.

  • Viipaloi Lauantaimakkarasta 12 ohutta viipaletta. Laita kolme siivua makkaraa joka toisen paahtoleivän päälle ja paina kaksi leipää yhteen täytepuolet vastakkain.

  • Kuumenna voita pannulla ja paista leipiä siinä molemmin puolin. Paina leipiä paistinlastalla paistamisen aikana, niin sulava juusto saa puoliskot tarttumaan napakasti kiinni toisiinsa.

  • Leikkaa valmiit leivät kolmion muotoisiksi ja ripottele päälle lehtipersiljaa.

Kokeile reseptejä