Lehtipihvit ja anjovisvoita

Lehtipihvit ja anjovisvoita

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Pehmitä voi huoneenlämmössä. Hienonna anjovis ja kaprikset mahdollisimman hienoksi. Sekoita pehmitetty voi, sitruunamehu, lehtipersilja, mustapippuri sekä hienonnetut anjovikset ja kaprikset huolellisesti. Kaavi voi kelmun päälle ja kääri siitä tiivis pötkylä. Laita maustevoi jääkaappiin ja anna kohmettua kovaksi.

Leikkaa sisäpaisti ohuiksi pihveiksi ja nuiji pihvit mahdollisimman ohuiksi lehtipihveiksi yksi kerrallaan kahden leivinpaperin välissä. Paista pihveihin hyvä väri molemmin puolin kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Frittaa ranskalaiset 180 asteisessa öljyssä noin 4 minuuttia kunnes rapsakoita. Mausta suolalla. Tarjoa lehtipihvit ranskalaisten, anjovisvoin ja ketsupin kera.

Kokeile reseptejä