Lehtipihvit ja anjovisvoita

Lehtipihvit ja anjovisvoita

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Pehmitä voi huoneenlämmössä. Hienonna anjovis ja kaprikset mahdollisimman hienoksi. Sekoita pehmitetty voi, sitruunamehu, lehtipersilja, mustapippuri sekä hienonnetut anjovikset ja kaprikset huolellisesti.

  • Kaavi voi kelmun päälle ja kääri siitä tiivis pötkylä. Laita maustevoi jääkaappiin ja anna kohmettua kovaksi.

  • Leikkaa sisäpaisti ohuiksi pihveiksi ja nuiji pihvit mahdollisimman ohuiksi lehtipihveiksi yksi kerrallaan kahden leivinpaperin välissä.

  • Paista pihveihin hyvä väri molemmin puolin kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Frittaa ranskalaiset 180-asteisessa öljyssä noin 4 minuuttia kunnes rapsakoita. Mausta suolalla. Tarjoa lehtipihvit ranskalaisten, anjovisvoin ja ketsupin kera.

Kokeile reseptejä