Livornon Luigi-raakamakkaraa & chili-lehtikaali-tomaattipastaa
Valmistusohje
-
Pursota makkarat kuoristaan pieniksi palleroiksi. Lämmitä puolet öljystä pannulla keskilämmöllä ja ruskista makkarapallerot yhdessä rosmariinin ja basilikan kanssa, noin 7-8 minuuttia. Nosta sivuun.
-
Lisää pannulle loput öljystä. Paista chilejä ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Lisää lehtikaali keitinveteen pari minuuttia ennen kuin pasta pitäisi olla kypsää. Valuta ja säästä keitinvesi. Nosta pasta ja lehtikaali takaisin kattilaan.
-
Kaada noin 1 dl pastan keitinvettä tomaattien päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää mukaan pasta ja lehtikaali. Sekoita hyvin. Laita mukaan makkarat ja sekoita.
-
Viimeistele raastetulla sitruunankuorella ja parmesaanilla. Tarjoa välittömästi.