Livornon Luigi-raakamakkaraa & chili-lehtikaali-tomaattipastaa

Livornon Luigi-raakamakkaraa & chili-lehtikaali-tomaattipastaa

0 arviota
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Pursota makkarat kuoristaan pieniksi palleroiksi. Lämmitä puolet öljystä pannulla keskilämmöllä ja ruskista makkarapallerot yhdessä rosmariinin ja basilikan kanssa, noin 7-8 minuuttia. Nosta sivuun.

Lisää pannulle loput öljystä. Paista chilejä ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Lisää lehtikaali keitinveteen pari minuuttia ennen kuin pasta pitäisi olla kypsää. Valuta ja säästä keitinvesi. Nosta pasta ja lehtikaali takaisin kattilaan.

Kaada noin 1 dl pastan keitinvettä tomaattien päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää mukaan pasta ja lehtikaali. Sekoita hyvin. Laita mukaan makkarat ja sekoita. Viimeistele raastetulla sitruunankuorella ja parmesaanilla. Tarjoa välittömästi.

Sinua saattaisi kiinnostaa