Lounasmunakas paahdetusta kanasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Puolita tomaatit ja revi yrtit pieneksi silpuksi. Sekoita tomaatit ja yrtit keskenään ja mausta ne suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
-
Sekoita kananmunat ja kerma kulhossa huolellisesti. Mausta suolalla.
-
Paista kanalastut paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan
-
Lisää pannulle nokare voita ja lisää siihen munamassa. Siirtele massaa hetki lastalla, jotta munakas alkaa kypsymään nopeammin. Anna munakkaan kypsyä miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes se on mehevän kypsää.
-
Raasta pinnalle parmesaania ja kasaa päälle kanalastuja ja tomaattiyrttisalaattia. Tarjoa.