Luigia viinissä – Luigi au vin
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Kuutioi pekoni ja ruskista se tattikuutioiden kanssa kuumalla pannulla. Lisää pannulle sipulit ja jatka hetki kuullottamista.
-
Lisää pannulle punaviini. Kiehauta ja keitä niin, että viinistä on jäljellä puolet. Lisää mukaan demi glace ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen.
-
Paista makkaroihin kaunis väri pienessä määrässä rypsiöljyä. Asettele makkarat punaviini-pekonikastikkeeseen ja anna hautua noin 10 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
-
Tarjoa paahdettujen perunoiden tai riisin kera.