Luigia viinissä – Luigi au vin

Luigia viinissä – Luigi au vin

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Kuutioi pekoni ja ruskista se tattikuutioiden kanssa kuumalla pannulla. Lisää pannulle sipulit ja jatka hetki kuullottamista. Lisää pannulle punaviini. Kiehauta ja keitä niin, että viinistä on jäljellä puolet. Lisää mukaan demi glace ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen.

Paista makkaroihin kaunis väri pienessä määrässä rypsiöljyä. Asettele makkarat punaviini-pekonikastikkeeseen ja anna hautua noin 10 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdettujen perunoiden tai riisin kera.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa