Maissikuorrutetut possupihvit ja paistettu kasvisriisi

Maissikuorrutetut possupihvit ja paistettu kasvisriisi

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota fileepihvirasia huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Keitä riisi kypsäksi tai käytä edellisenä päivänä keitettyä riisiä. Kuutioi porkkanat, purjo ja valkosipuli.

  • Paista kasviksia öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Lisää riisi, soijapavut sekä kuutioitu keltainen paprika ja paista vielä hetki, kunnes pavut ovat kunnolla kuumentuneet.

  • Kerää kasvis-riisiseos paistinlastalla pannun reunoille. Lisää tilkka öljyä pannun keskelle ja riko siihen kaksi munaa.

  • Paista munia noin minuutti koko ajan lastalla sekoitellen niin, että munien rakenne rikkoontuu suikalemaiseksi. Sekoita munat riisi-kasvisseokseen. Viimeistele kasvisriisi hienonnetulla persiljalla.

  • Pyörittele pihvit perunajauhoissa, kananmunaseoksessa ja lopuksi murennetuissa maissimuroissa. Paista pihvit öljyssä pannulla noin 3-4 min per puoli. Mausta paistopinta suolalla ja pippurilla.

  • Sekoita srirachasta ja creme fraichesta kastike lisäkkeeksi.

Kokeile reseptejä