Maissikuorrutetut possupihvit ja paistettu kasvisriisi
Valmistusohje
-
Ota fileepihvirasia huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Keitä riisi kypsäksi tai käytä edellisenä päivänä keitettyä riisiä. Kuutioi porkkanat, purjo ja valkosipuli.
-
Paista kasviksia öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Lisää riisi, soijapavut sekä kuutioitu keltainen paprika ja paista vielä hetki, kunnes pavut ovat kunnolla kuumentuneet.
-
Kerää kasvis-riisiseos paistinlastalla pannun reunoille. Lisää tilkka öljyä pannun keskelle ja riko siihen kaksi munaa.
-
Paista munia noin minuutti koko ajan lastalla sekoitellen niin, että munien rakenne rikkoontuu suikalemaiseksi. Sekoita munat riisi-kasvisseokseen. Viimeistele kasvisriisi hienonnetulla persiljalla.
-
Pyörittele pihvit perunajauhoissa, kananmunaseoksessa ja lopuksi murennetuissa maissimuroissa. Paista pihvit öljyssä pannulla noin 3-4 min per puoli. Mausta paistopinta suolalla ja pippurilla.
-
Sekoita srirachasta ja creme fraichesta kastike lisäkkeeksi.