Maksamakkara crème brûlée

Maksamakkara crème brûlée

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

  • Halkaise vaniljatangon puolikas. Kaavi sen sisus (siemenet) veitsen hamarapuolella. Laita ne blenderiin yhdessä kerman, maidon ja maksamakkaran kanssa. Aja tasaiseksi massaksi.

  • Yhdistä kulhossa keltuaiset ja sokeri, vatkaa niitä hetkisen kevyesti. Sekoita massat keskenään.

  • Annostele uuninkestäviin mataliin annosvuokiin.

  • Nosta annosvuoat syvälle uunipellille. Siirrä uuniin. Kaada uunipellille kuumaa vettä niin, että se ulottuu annosvuokien puoliväliin.

  • Kypsennä uunin alaosassa 150 asteessa 35 - 45 min, kunnes seos heiluttaessa vielä hiukan hyllyy. Anna jäähtyä jääkaapissa 2 - 3 h.

  • Ripottele juuri ennen tarjoilua pinnalle ruokokidesokeria. Paahda jälkiruokiin karamellimainen, rapea pinta kaasupolttimella. Tarjoile puolukkasurvoksen ja rapean leivän kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää