Maksamakkaratäytteiset lihapullat

Maksamakkaratäytteiset lihapullat

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Mittaa korppujauhot kulhoon yhdessä kermaviilin kanssa. Anna turvota noin viisi minuuttia. Lisää jauheliha, suola, sipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuria maun mukaan sekä kananmuna. Vaivaa tasaiseksi massaksi.

  • Paista pieni lihapulla testiksi ja tarkista maku. Voit antaa taikinan vetäytyä hetken kylmässä helpottaaksesi muotoilua.

  • Ota pieni määrä jauhelihamassaa ja muotoile siitä pihvi. Laita pihvin keskelle teelusikallinen herkkumaksamakkaraa.

  • Taita reunat maksamakkaran ympärille ja pyörittele pieniksi pyöryköiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  • Paista lihapullat 225-asteisessa uunissa (tai kiertoilmauunissa 200 asteessa) noin 10-15 minuuttia. Voit paistaa lihapullat myös kuumalla pannulla voissa ja öljyssä.

  • Tarjoile täytetyt lihapyörykät perunamuusin, ruskean kastikkeen ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää